Over ons

Quist Schoenen is een naam die in de wijde omgeving van Halsteren, Steenbergen en Bergen op Zoom bekend staat om pasvorm en kwaliteit.

Historie

Quist Schoenen/schoenmaker startte in 1985 in Halsteren aan de Vogelenzang 91. De zaken liepen erg goed zodat na 13 jaar uitgeweken moest worden naar een grotere locatie. Wij verhuisden naar een nieuwe locatie, Dorpsstraat 188 eveneens in Halsteren, een ideale locatie in het gezellige centrum van Halsteren.

Bereikbaarheid

Quist schoenen vindt u in het centrum van Halsteren. Halsteren ligt centraal tussen Bergen op Zoom en Steenbergen, en nabij Roosendaal. Ook plaatsen als Breda en Goes liggen maar op 25 minuten rijden van Halsteren. Voor onze winkel is er voldoende gratis parkeergelegeheid.

Kwaliteit

Bij Quist Schoenen staat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Zo wordt u geadviseerd door deskundige medewerkers en eventuele aanpassingen aan uw schoen doen we in onze eigen reparatie afdeling.

Kinderschoenen

Een goede schoen is voor je kind erg belangrijk omdat de voeten zich nog moeten ontwikkelen. Als een kind 2 a 3 weken zelfstandig loopt, is het toe aan de eerste schoentjes. Uiteraard dienen de schoentjes de vorm en beweeglijkheid zo min mogelijk in de weg te staan. Controleer daarom van tijd tot tijd of de schoenen niet te klein zijn. De voeten van kinderen zijn zo flexibel dat ze schoenen kunnen verdragen die twee maten te klein zijn, zonder dat het kind erover klaagt. Draagt je kind te kleine of slecht passende schoenen, dan kan dat allerlei klachten tot gevolg hebben. De grote teen kan bijvoorbeeld naar binnen groeien met een hinderlijke knok aan de binnenbal als resultaat. Door slecht passende schoenen kan de gehele loopbeweging van het kind verstoord worden, wat op latere leeftijd tot klachten kan leiden. Wij kunnen je helpen goede schoenen voor je kind uit te zoeken. Als je kind geen goede voetstand heeft is het mogelijk om een naar de voet aangepaste correctie in de schoen te laten maken. We hebben een ruime keus aan leuke schoenen met een goede pasvorm.

Spaarpunten systeem

Bij aankoop van een paar schoenen kunt u sparen voor een leuke korting. Bij iedere €60,- krijgt u een punt, bij 15 punten krijgt u €35,- korting op uw volgende aankoop. Uitgezonderd afgeprijsde artikelen.