Quist Schoenen is een naam die in de wijde omgeving van Halsteren, Steenbergen en Bergen op Zoom bekend staat om pasvorm en kwaliteit.

Historie

Quist Schoenen/schoenmaker startte in 1985 in Halsteren aan de Vogelenzang 91. De zaken liepen erg goed zodat na 13 jaar uitgeweken moest worden naar een grotere locatie. Wij verhuisden naar een nieuwe locatie, Dorpsstraat 188 eveneens in Halsteren, een ideale locatie in het gezellige centrum van Halsteren.

Bereikbaarheid

Quist schoenen vindt u in het centrum van Halsteren. Halsteren ligt centraal tussen Bergen op Zoom en Steenbergen, en nabij Roosendaal. Ook plaatsen als Breda en Goes liggen maar op 25 minuten rijden van Halsteren. Voor onze winkel is er voldoende gratis parkeergelegeheid.

Kwaliteit

Bij Quist Schoenen staat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Zo wordt u geadviseerd door deskundige medewerkers en eventuele aanpassingen aan uw schoen doen we in onze eigen reparatie afdeling.

Spaarpunten systeem

Bij aankoop van een paar schoenen kunt u sparen voor een leuke korting. Bij iedere €60,- krijgt u een punt, bij 15 punten krijgt u €30,- korting op uw volgende aankoop. Uitgezonderd afgeprijsde artikelen.